Om Marianne Parlov

Om Marianne Parlov og udviklingen af Integrated Reiki

Integrated Reiki Mester

Jeg har altid interesseret mig meget for den spirituelle verden, og på et healingsretreat i Grækenland med Foster Perry (www.goldenhummingbird.com) for 20 år siden blev min overbevisning om, at jeg skulle gå denne vej, styrket af de oplevelser, som jeg fik under retreatet. Da jeg kom hjem fra Grækenland, begyndte jeg derfor at uddanne mig til healer og spirituel coach/rådgiver.

Jeg er i dag Integrated Reiki Mester og har udviklet denne healingsterapi teknik delvist i samarbejde med en NLP coach, derfor er der stor fokus på guidning og spørgeteknikker, der skaber forståelse og tryghed, når jeg healer andre. Der udover aktiveres alle sanser under healingen så som kanalisering og klarsyn, og sanser som fysiske fornemmelser i kroppen og ens følsomhed bliver forøget. Dette sker typisk ikke kun for healeren men også for klienten, nogle mere end andre, men det sker på en mild, instinktiv og intuitiv måde, hele tiden guidet af healeren. Det er en meget kærlig, indsigtsfuld, stærk, transformativ og alligevel blid healingsform.

Man skal forvente, at man bliver træt efter en healing, da man selv arbejder med undervejs i healingen guidet under samtale med healeren, som samtidig sørger for at forklare sammenhængen mellem det, man oplever og healer på og de psykiske traumer og oplevelser, man har brug for at få bearbejdet i sig selv, for at få ro og balance i sig selv igen. I dagene efter vil man føle sig rigtig godt tilpas, afstresset, rolig og i balance med sig selv.

Det er meget vigtigt, at healeren har en god evne til at kommunikere på en empatisk måde, føle omsorg og kærlighed, ikke kun til andre men også til sig selv. Også ens evne til at være i balance med sig selv er meget vigtig for styrken i den energi, man er i stand til at være kanal for til andre. Healing og selvudvikling er en løbende proces, som man aldrig bliver færdig med, derfor healer man som Integrated Reiki healer også sig selv jævnligt, og generelt bliver selvudvikling en livsstil for én.

Med integrated Reiki kan man heale psykiske og fysiske symptomer, stress, traumer, tidligere liv og meget meget mere, og Integrated Reiki er et rigtig godt redskab til løft af energi og selvudvikling generelt.

Jeg er født i 1964 og uddannet Designer ved Danmarks Designskole og Merkonom i Markedsføring. Jeg har arbejdet som designer og haft eget tøjfirma i 12 år, og jeg har arbejdet i mange år som henholdsvis Marketingchef og Digital Senior Projektleder. Samtidig med min kommercielle karriere har jeg taget en Reiki Mester uddannelse, kursus hos Frank Johansen i Cognitiv Coaching og Coping og en del andre healings- og selvudviklingskurser. Derudover er jeg foredragsholder og afholder forskellige Integrated Reiki healings kurser, og jeg har arbejdet som underviser, samtale- og healingsterapeut samt spirituel rådgiver i de sidste 19 år.

Hvis du ønsker at bestille en healingsterapi session, kan du gøre det på mob: 6035 3164 eller direkte på mail: marianneparlov@hotmail.com – jeg ser frem til at møde dig.

Du kan også læse her om de forskellige kurser og sessions, som du kan booke. Eller læs om det næste retreat her.