Integrated Reiki healer

Integrated reiki healer, vejen hjem til dit hjerte
Photo Simon Rae, Unsplash

Integrated Reiki healing er vejen hjem til dit hjerte.

Mange længes efter følelsen af virkelig at komme hjem, hjem til indre ro, varme, balance, harmoni og følelsen af uendelig kærlighed.

Integrated Reiki healing giver dig oplevelsen af at finde dig selv, at finde ind til den kærlige person, som du ved, du virkelig er. Den hjælper dig med at rense ud i alle dine tunge minder og oplevelser, som du har taget med dig i din bagage gennem dit liv, så du kan genfinde og bevare følelsen af ro og kærlighed i dit hjerte.

Integrated Reiki Healing foregår på den måde at healeren fungerer som guide og kanal for den positive healende energi/de guddommelige energier til klienten. Som Integrated Reiki healer bliver man clairvoyant og clairaudiant via de åndelige indvielser, der bliver givet første gang på et Reiki 1 kursus. Alle kan deltage på disse kurser og alle mennesker har forudsætningerne for at blive healere, clairvoyante og clairaudiante.

Rent teknisk er det, som sker, når man healer, at healeren hjælper klienten til at forløse tunge negative energier og transformere dem til lette og positive energier i stedet for.

Healeren guides af sin meget rummelige og sensitive intuition og bevidsthed. En healing foregår ved håndspålæggelse samtidig med, at der bliver givet beskeder om de energier/følelser, man er i gang med at heale på til både healeren og klienten.


Photo Fa Barboza, Unsplash

Det mest vigtige for denne healingsform er kærlighed – jo mere fokus man har på at tiltrække så høje energier som muligt, jo højere frekvens af kærlighed og forståelse tiltrækker man. Ingen dårlige oplevelser og minder kan blive vendt til positive energier/minder uden kærlighedsforståelse, så det første, vi arbejder med, både på kurserne og i en healing af en kunde, er at lukke hjertet op i kærlighed til os selv – altså lukke op for vores sårbarhed.

For at blive en god Integrated Reiki healer er det vigtigt, at vi selv er åbne for kærligheds energien, da det er den vi healer med. Jo mere vi er i stand til at lukke vores hjerte op for kærligheden til os selv, jo højere kærligheds energier er vi i stand til at være kanaler for. Derfor er selvudvikling et meget vigtigt led i udviklingen af dig som healer og derfor er der stort fokus på det at selvudvikle, når man skal være Integrated Reiki healer.

Herudover er det meget vigtigt at healerens empatiske og kommunikative evner er gode, da dialogen mellem kunden og healeren er meget essentiel og bærende både under samtalen før healingen, gennem hele healingen og efter, hvor der skal rundes af og man skal sikre sig at kunden er tryg, forstår og har overblik over de processer, som man har været igennem i løbet af sessionen.

Healeren får kontakt med de guddommelige kærlighedsenergier/åndelige Reiki guider via de åndelige indvielser givet af en Reiki mester, som via selvudvikling og healing af sit hjertet selv har arbejdet med kærligheden til sig selv gennem et længere forløb. Vejen til at blive Reiki mester går gennem forskellige selvudviklingsstadier og er afgørende for den tillid og kærlighed, man får til sig selv og dermed til den åndelige verden. Jo mere man selvudvikler – jo mere man åbner sit hjerte for kærligheden til sig selv, jo bedre kontakt får man til den åndelige verden/de højeste frekvenser af kærligheden – den positive energi.

Læs mere om Integrated Reiki kurserne her.

Læs om kursus priser, datoer mv. her.