Referencer

Jan D. / Virksomhedsrådgiver

Marianne Parlov er uden tvivl et af de mest kompetente, udfordrende og indlevende mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hendes kombination af en god ’jordbundethed’, ekstrem høj indfølingsevne, humor og klare kommunikationsevner gør hende til en healer og behandler i en klasse for sig.

Hun formår på en unik måde at løfte blokeringer, inspirere til positive tanker og hjælpe mennesker videre på en én gang humoristisk, seriøs, omsorgsfuld og professionel måde.

Hun har gjort en kæmpe forskel i mit liv, og jeg kan kun give hende og hendes arbejde med integreret Reiki Healing mine bedste anbefalinger.

_______________________________________________________

Christian V./ Psykolog

Jeg har gået i behandling hos Marianne i 2 år indtil videre.

Jeg synes jeg har fået en uvurderlig hjælp hos Marianne over denne periode. Jeg har gået meget i terapi (da det også er min profession), og jeg har i den forbindelse forsøgt mange forskellige tilgange og terapeuter. Jeg vurderer Mariannes terapi som en af de aller mest dybtgående og effektive terapier jeg har erfaret.

Marianne har en unik kombination af at være pragmatisk og jordnær samtidig som hun meget klarsynet og bevidst.

Jeg har sat meget stor pris på hendes healing og har også fået meget ud af samtaler med Marianne. Hendes personlighed og professionalisme skaber tryghed og gode rammer, samtidig med at hendes klarhed og tydelighed skaber resultater.
Healing hos Marianne går dybt ned i følelser og situationer som ellers ikke er tilgængelige for bevidstheden. Jeg har igen og igen gået langt tilbage i tid (og rum?) og kommet i kontakt med følelser og hændelser der har været essentielle for mig at få healet.

Hendes metode og personlighed gør at jeg hele tiden føler mig tryg, og at jeg som klient ansvarliggøres i alle processer. Dette gør at resultaterne får stor effekt, giver forløsning og meget energi. Hendes metode og tilgang giver også mulighed for at lære meget og forstå processerne, og en mulighed for at kunne sætte oplevelserne og indsigterne ind en større sammenhæng.

Jeg vil på det stærkeste anbefale Marianne som terapeut, vejleder og healer.

_______________________________________________________

Anne Toxværd – Annetoxvaerd.dk og klangogvelvaere.dk/ Kunstner og klanghealer 

Kære Marianne
I dag var jeg hos dig til en kombination af både clairvoyant rådgivning og healing inkl. tilbageførsel til tidligere liv.

Du var dybt engageret under hele behandlingsforløbet og fra start til slut følte jeg mig omsluttet af din varme, din kærlighed og støtte – og dybe forståelse. Man mærker så tydeligt både dit store engagement og din oprigtige lyst til at hjælpe din klient videre i livet med nye indsigter. Det var en enormt varm og hjertelig oplevelse for mig, og jeg følte mig i de bedste hænder undervejs. Du arbejder let og smilende og du er en skøn jordbunden kvinde med masser af livserfaring, som du med glæde øser ud af. Sammen med dig følte jeg mig helt tryg, og du er fantastisk til at formidle dine beskeder/kanaliseringer fra den anden side på en både ukompliceret og meget forståelig måde.

Tusind tak Marianne for de skønne healende timer i dag, som virkelig fik forløst og rykket noget i mig!

_______________________________________________________

Liv D.

Jeg har, efter en krise grundet akut opstået sygdom, fået healing og vejledning af Marianne. Hun har hjulpet mig med at få nogle værktøjer mentalt og sjæleligt til at passe bedre på mig selv og mærke efter i mig selv – ikke bare fysisk men også psykisk og åndeligt. Jeg har fået løsnet op og fået mere ro i kroppen. Jeg har også fået en bedre kropskontakt og er blevet meget bedre til at spore signaler fra min krop om at geare ned og tage det roligt.

Marianne er en dygtig healer og et varmt og omsorgsfuldt meneske. Jeg kan varmt anbefale Marianne.

_______________________________________________________

Sisse F./ Grafisk Designer

Jeg har været til healing hos Marianne efter en periode med symptomer på angst.

Marianne fik hurtigt sporet sig ind på min situation og med nærvær, omsorg og god forståelse givet gode værktøjer til, bl.a. i at falde til ro og arbejde med min vejrtrækning.

Jeg har følt mig meget tryg igennem forløbet og vil til enhver tid anbefale Marianne.

_______________________________________________________

Milea L./ Studerende

Marianne’s Integrated Reiki kursus finder sted i en hjemlig & hyggelig atmosfære, så man virkelig kan have fokus på at finde ind i sig selv. Marianne er en super dygtig lærer, som guider dig igennem dine healinger og de øvelser, du skal igennem undervejs i kurset. Der er plads og tid til den enkelte samt forståelse for, hvis det kan være svært undervejs. Du går derfra træt, glad og taknemlig. Alt i alt en super professionel og skøn oplevelse!

_______________________________________________________

Mette E./ Helsemette.dk (Japansk lifting, massage og Reiki)

Marianne Parlov er min Reiki mester lærer, og jeg kan på det varmeste anbefale hende, hvis du gerne vil på Reiki kursus. Og her får du endda mere end bare et almindeligt Reiki kursus. Du får nemlig testet dine clairvoyante evner af.
Kurset er meget intensiv og “fyldigt”. Man mærker de nye Reiki symboler og energier kraftigt i sin krop. Og så er Marianne utrolig dygtig, kærlig og nærværende.
Jeg er ikke i tvivl om, at det jeg har lært, og de værktøjer jeg har fået, er en gave for livet, som jeg bruger dagligt i mit arbejde og min hverdag. Jeg ville ikke have den samme succes i min forretning, hvis ikke jeg havde været på Mariannes kurser. Tak tak tak

_______________________________________________________

Tamar J./ Senior Account Executive

Marianne er unik i sin indlevelsesevne både i det enkelte individ og dets omgivelser, men også med et storhjertet holistisk perspektiv og forståelse for det univers, hvori vi alle spiller en “rolle”.

Marianne formår at skabe tryghed i sådan en grad, hvor du får åbnet helt op for alle kanaler og dermed kan begynde at arbejde dybt i sindet og endda med hidtil uberørte lag.

Med Marianne som vejleder opnår du ikke alene spirituel uddannelse men også åbenbaring omkring alt det, du endnu ikke var klar over, at du kunne “se” og fornemme.

Jeg kan kun give mine absolut varmeste anbefalinger videre.

_______________________________________________________

Helene H./ CFO

Jeg giver Marianne Parlov mine varmeste anbefalinger, da hun er fantastisk dygtig til at spørge ind, guide og heale, så du åbner op og derved får en større selvindsigt. Du vil gå derfra opløftet, med en lyst og energi til at arbejde videre med dig selv.

_______________________________________________________

Natasja H./ Studerende

Jeg har hos Marianne taget Integrated Reiki healings kursus, som var en utrolig positiv og givende oplevelse. Jeg er gået derfra med rigtig gode redskaber til at hjælpe andre, men også til at hjælpe mig selv. Hun har en god måde at lære fra sig på og guide andre. Man føler sig meget tryg og tilpas i hendes selskab.

Kurset har været meget opløftende og med en masse god information, som kan bruges i alle mulige områder i ens liv. Jeg vil uden tvivl anbefale Marianne til alle, hvis de skal tage Reiki kursus, eller har brug for en healing. Hun er utrolig dygtig!

_______________________________________________________

Rie S. B./ Forfatter og Illustrator

Jeg holder meget af at udforske nye sider af livet og ikke mindst af mine egne evner.

Jeg deltog med åbent sind på et Integrated Reiki kursus, og lod Marianne føre mig ind i en verden af positiv energi. Det var intense dage med store smil og bevægende tårer.

Når jeg tænker tilbage bliver jeg fyldt med smil og varme. Og jeg fyldes med glæde over at vide, at Marianne har lært mig, hvordan jeg kan genfinde disse følelser hos mig selv og andre, der ønsker det. Det var meget befriende at opdage, at det var ukompliceret, og at denne “hemmelige” verden er helt åben og omfavner alle – det er bare at banke på døren.

Stort tak til Marianne for at åbne døren og gøre det guddommelige jordnært.

_______________________________________________________

Tom S. H./Forretnings- og Projektudvikler

Marianne Parlov er et fantastisk og enestående menneske, og jeg har kendt hende som en nær veninde i mange år.

Jeg prøvede min anden healing hos Marianne for 2 uger siden. Det var en dyb, nærværende og berigende oplevelse med kontakt til vigtige personer og mange vigtige begivenheder i mit liv. Det var særdeles bevægende, og en række fysiske oplevelser og reaktioner i min krop, gav mig samlet set en meget beroligende og ”groundende” oplevelse.

Da jeg har været igennem en skilsmisse for et år siden, var denne healing med til at fjerne nogle af urolighederne i mit sind. De negative tanker, sorg og manglende accept af min eks, fejl og mangler blev groundet, og en ro og fred i sindet er resultatet af Mariannes indsigt, samtaleterapi og healing. Hun er uden tvivl et af de mest kompetente, engagerede og indlevende mennesker, som man klart oplever, når man er i hendes ”hænder”. Hendes kombination af en god jordforbindelse, ekstrem høj indfølingsevne, humor og klare evner til at tale med en – gør hende til en healer og behandler i en klasse for sig.

Hun inspirerer til positive tanker og hjælper en videre på en én gang humoristisk, seriøs, omsorgsfuld og professionel måde.

Hun har hjulpet mig videre i mit liv, og jeg kan kun give hende mine hjerteligste anbefalinger.

// TOM

_______________________________________________________

Henrik B./Bygningskonstruktør

Jeg var så heldig at få et gavekort til Marianne Parlovs meditationskursus, da jeg altid har ønsket mig at kunne meditere.
Ønsket kommer af en stressfyldt hverdag, hvor det kunne være dejligt at blive “nulstillet” mentalt en gang imellem.
Jeg har tidligere forsøgt at lære kunsten at meditere, men det er først på Mariannes forløb, jeg indså det var grebet forkert an.
Jeg har nu lært, hvordan jeg skal håndterer hvert trin i min vej til en dejlig meditation 🌞
Det er jeg meget taknemmelig for Marianne 🙏🏻
_______________________________________________________

Book en healingsterapi session eller et kursus her eller ring på mob: 6035 3164