Referencer

Jan D. / Virksomhedsrådgiver

Marianne Parlov er uden tvivl et af de mest kompetente, udfordrende og indlevende mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hendes kombination af en god ’jordbundethed’, ekstrem høj indfølingsevne, humor og klare kommunikationsevner gør hende til en healer og behandler i en klasse for sig.

Hun formår på en unik måde at løfte blokeringer, inspirere til positive tanker og hjælpe mennesker videre på en én gang humoristisk, seriøs, omsorgsfuld og professionel måde.

Hun har gjort en kæmpe forskel i mit liv, og jeg kan kun give hende og hendes arbejde med integreret Reiki Healing mine bedste anbefalinger.

_______________________________________________________

Christian V./ Psykolog

Jeg har gået i behandling hos Marianne i 2 år indtil videre.

Jeg synes jeg har fået en uvurderlig hjælp hos Marianne over denne periode. Jeg har gået meget i terapi (da det også er min profession), og jeg har i den forbindelse forsøgt mange forskellige tilgange og terapeuter. Jeg vurderer Mariannes terapi som en af de aller mest dybtgående og effektive terapier jeg har erfaret.

Marianne har en unik kombination af at være pragmatisk og jordnær samtidig som hun meget klarsynet og bevidst.

Jeg har sat meget stor pris på hendes healing og har også fået meget ud af samtaler med Marianne. Hendes personlighed og professionalisme skaber tryghed og gode rammer, samtidig med at hendes klarhed og tydelighed skaber resultater.
Healing hos Marianne går dybt ned i følelser og situationer som ellers ikke er tilgængelige for bevidstheden. Jeg har igen og igen gået langt tilbage i tid (og rum?) og kommet i kontakt med følelser og hændelser der har været essentielle for mig at få healet.

Hendes metode og personlighed gør at jeg hele tiden føler mig tryg, og at jeg som klient ansvarliggøres i alle processer. Dette gør at resultaterne får stor effekt, giver forløsning og meget energi. Hendes metode og tilgang giver også mulighed for at lære meget og forstå processerne, og en mulighed for at kunne sætte oplevelserne og indsigterne ind en større sammenhæng.

Jeg vil på det stærkeste anbefale Marianne som terapeut, vejleder og healer.

_______________________________________________________

Liv D.

Jeg har, efter en krise grundet akut opstået sygdom, fået healing og vejledning af Marianne. Hun har hjulpet mig med at få nogle værktøjer mentalt og sjæleligt til at passe bedre på mig selv og mærke efter i mig selv – ikke bare fysisk men også psykisk og åndeligt. Jeg har fået løsnet op og fået mere ro i kroppen. Jeg har også fået en bedre kropskontakt og er blevet meget bedre til at spore signaler fra min krop om at geare ned og tage det roligt.

Marianne er en dygtig healer og et varmt og omsorgsfuldt meneske. Jeg kan varmt anbefale Marianne.

 

Book en healingsterapi session her eller ring på mob: 6035 3164