Livstransformerende Retreat

Livstransformerende retreat

Gør noget godt for dig selv – giv dig selv en gave du aldrig glemmer

Livstransformerende healings- og meditationsretreat i Tisvilde d. 5.- 7. marts 2021

Tag med på en guidet spirituel rejse dybt ind i dit hjerte og dit indre univers. Få muligheden for at blive healet op og integrere kærlighedsenergien – dybt ind i dine cellers inderste dna.

Rejsen guides af en intuitiv og spirituel Integrated Reiki healingsterapeut, som med en kombination af nærvær, autenticitet og ærlighed og i en meget omsorgsfuld proces, støtter og hjælper dig hele vejen på din forløsende og emotionelle rejse med at integrere healingen af dig i en blid men kraftfuld proces.

Processen understøttes blandt andet af sessions i fælles forum, hvor vi sammen løfter energien, som gør det nemmere for den enkelte at processere. Og der indgår forskellige typer af meditationer, blandt andet skønne klangmeditationer, som med de unikke og healende lyd-frekvenser fra tibetanske klangskåle, løfter, renser og healer dig og skaber ro og klarhed i dit indre.

Det bliver en indsigtsfuld rejse, hvor du aktivt får mulighed for at få forløst dine bevidste og ubevidste begrænsninger, give slip på gamle mønstre og traumer og fylde op med vidunderlig healende kærlighedsenergi i stedet. Du bliver groundet og kommer helt ned på plads i din krop, du vil opleve en dejlig følelse af ro og balance, få forståelse for dine indre mønstre og forløsninger og mærke følelsen af at have fundet hjem til dig selv – og hjem til dit hjerte igen.

Det er en weekend med et intensivt, dejligt og dybdegående selvudviklende arbejde med masser af spirituel rådgivning undervejs på alle planer. Alle sanser bliver stimuleret, og der vil blive grint og grædt og givet masser af indsigter undervejs. Det er et livstransformerende retreat fyldt med uendelig kærlighed og omsorg til krop, sind og ånd.

   

Tilmeld dig her

Hvornår:
Fra fredag d. 5. marts 2021 kl. 09.00 – søndag d. 7. marts 2021 kl. 17.00.

Hvor:
Stuebjerggård, Stuebjerg Allé 19, 3220 Tisvildeleje. Se adressen på Google map her.

Hvem:

Marianne Parlov er Integrated Reiki Mester, Samtale- og Healingsterapeut og Spirituel rådgiver. Læs mere her

Pris: kr. 6.500,-  (Se Early bird rabat længere nede)
Depositum på 2.500,- indbetales ved tilmelding i perioden frem til 1. januar 2021. Tilmeldingen er først gældende efter betalingen er foretaget. Restbeløbet indbetales senest 1. januar 2020.
Ved tilmelding efter 1. januar 2021 indbetales hele kursusbeløbet på én gang.
Early bird rabat: Tilmeld og betal det fulde kursusbeløb inden 1. december 2020 og spar 500,- kr.

Fortrydelsesret: Ved fortrydelse senest 14 dage efter indbetaling af depositum/kursusbeløb og senest 31. december 2020 returneres hele det indbetalte beløb.
Afbestilling: Ved afbestilling senere end 14 dage efter indbetaling af depositum/kursusbeløb og indtil senest 31. december returneres beløbet fratrukket afbestillingsdepositum på 1.000,- kr. Herefter kan retreatet ikke afbestilles, dog kan pladsen overdrages til en anden mod betaling af overdragelsesdepositum på 1.000,- kr.

Prisen inkluderer:
Overnatning på enkelt værelse med adgang til 3 nye og pæne badeværelser på gangen, af hensyn til miljøet bedes alle medbringe eget sengelinned og håndklæde. Alle værelser er lyse og enkle med udsigt til naturen. Stuebjerg gård blev nyistandsat i 2019 med flotte lyse trægulve og fremstår lyst og lækkert og hyggeligt.

Der er fuld forplejning med sunde økologiske måltider samt frugt, snacks, kage, te og kaffe. Der bliver taget højde for både vegetariske, veganske, glutenfri og laktosefri diæter.

   

Antal pladser: Maks. 8 pladser.
Da det er et eksklusivt og intimt weekend retreat, hvor der skal være god tid til den enkelte deltager, vil der maks. kunne være 8 deltagere med på dette retreat.

Tilmelding:
Skriv en mail til Marianne på marianneparlov@hotmail.com og tilmeld dig weekend retreatet. Eller tilmeld dig her

Praktisk information:
– Det anbefales at bære afslappet og behagelig påklædning
– Medbring løbesko/gummisko til de udendørs øvelser
– Medbring sengelinned, dyne/pudebetræk og lagen samt
håndklæde
– Medbring badetøj og badehåndklæde el. badekåbe, hvis du
har lyst til en dukkert på Tisvilde strand
– Medbring evt. sutsko, tykke sokker til indendørs brug
– Medbring gerne en notesbog, da mange ofte ønsker at tage
noter i løbet af weekenden
– Medbring evt. en drikkedunk
– Ved tilmelding, husk at orientere om specielle ønsker til diæt

Beliggenhed og faciliteter:
Stuebjerggård refugium, som ligger i det historiske Tisvildeleje på Sjællands Nordkyst i smukke omgivelser med egen indgang til Tisvilde Hegn og gåafstand til stranden og den grønne natur som nærmeste nabo, danner rammen for weekendens retreat. De naturskønne omgivelser vil blive inddraget i øvelserne i løbet af weekenden, og der vil også være tid til gåture på naturgrunden med rigt dyreliv og fuglesang ad smukke stisystemer og på stranden langs havet.

Yderligere spørgsmål: Ring til Marianne på mob. 6035 3164.

   

Hvad får du:

 • To overnatninger på eget værelse.
 • 2 x morgenmad (lørdag og søndag), 3 x Frokost og 2 x aftensmad (fredag og lørdag) samt eftermiddags- og aftenkaffe/te og diverse snacks/frugt.
 • Undervisning i selvudvikling og spiritualitet.
 • Undervisning i hjertekohærens
 • Talking circle/samtale.
 • Øvelser i naturen.
 • Grounding og afbalanceringsøvelse
 • Meditation med energiløft.
 • Klangmeditation.
 • Intention meditation.
 • Individuelle healinger af ca. 1 1/2 times varighed hver.
 • Drømmetydning.
 • Tarotkort med tolkning.
 • Spirituel rådgivning.
 • Adgang til skøn natur og strand.

   

Dato’er for kommende retreats:

Marts 2021 fredag d. 5. – søndag d. 7.

Maj 2021 fredag d. 14 – søndag d. 16.

Tilmelding til livstransformerende retreat:
Skriv en mail til Marianne på marianneparlov@hotmail.com og tilmeld dig et eller flere af de kommende weekend retreats. Eller tilmeld dig her

Livstransformerende retreat, Tisvilde strand