Børnehealingskursus

På Børnehealingskurset lærer man at heale sine egne eller børn af ens nærmeste pårørende.

Man kan heale et barn ved at lægge hænderne direkte på barnet, eller ved at fjernheale barnet.

Man kan heale ved at bruge de integrerede evner(klarsyn, klarhørelse, følelsessans, mærke fysisk), som der bliver lukket op for på kurset, da man får det der svarer til en Reiki 1 indvielse på kurset, eller ved blot at transformere energien uden brug af de integrerede evner.

Ved at heale et barn, kan du hjælpe det af med negativ energi, som barnet har ophobet og ikke fået afreageret og som påvirker barnet uhensigtsmæssigt.

Ved at heale barnet har du samtidig mulighed for at få indsigt i, hvad det er, barnet oplever som værende grænseoverskridende, trist eller angstprovokerende.

Ved at hjælpe barnet af med den negative energi(angst, vrede, sorg), fjerner du samtidig det ubehag i barnet, som gør, at barnet ikke er i stand til at reagere kærligt eller reagere, som det helst burde men ikke er i stand til, fordi det er påvirket af negativ energi.

Samtidig undgår barnet unødige fysiske symptomer afledt af de begrænsende negative energier. Du slipper for at gå til lægen med barnet for at få behandlet gener, som kan fjernes med lidt healing. Men ved vedvarende symptomer skal man naturligvis altid søge læge.

Kontakt:

Ønsker du at få et børnehealingskursus kan du kontakte mig på mob: 6035 3164 eller på mail her eller direkte på min mail: marianneparlov@hotmail.com

Kurser arrangeres alt efter efterspørgsel. Læs om priser her.