Selvhealingskursus

Selvhealingskursus er nok noget af det mest vigtige, et menneske kan give sig selv.

På et selvhealingskursus får man en Reiki 1 indvielse for at aktivere og øve integrationen af ens spirituelle evner i en selvhealingssituation.

Hvis vi sørger for at heale os selv jævnligt og derved fjerner den negative energi, som vi skaber og hober op inde i os selv hele tiden, så fjerner vi samtidig den faktor, som gør, at vi ikke reagerer kærligt eller ikke reagerer, som vi egentlig helst ville men ikke er i stand til, hvis vi er påvirket af negativ energi.

Samtidig har vi muligheden for at undgå unødige fysiske symptomer afledt af de belastende og begrænsende negative energier. Vi slipper for at gå til lægen for at få behandlet gener, som kan fjernes med lidt selvhealing og selvudvikling.

Vi undgår også at være med til at skabe unødige konflikter omkring os, og har måske oven i købet overskud til at påvirke vores omgivelser positivt og dermed gøre vores omverden til et bedre sted at være. Så der er mange argumenter for at lære selvhealing.

Kontakt:

Ønsker du at få et børnehealingskursus kan du kontakte mig på mob: 6035 3164 eller på mail her eller direkte på min mail: marianneparlov@hotmail.com

Kurser arrangeres alt efter efterspørgsel. Læs om priser her.