Kanalisering

Kanalisering og spirituel rådgivning

Kanalisering med guddommelig energi
Photo Leo Wieling, Unsplash

Clairvoyance kender de fleste til, kanalisering er til en vis grad det samme. Her ber’ man om at komme i kontakt med den mest positive og guddommelige energi, som man over hovedet kan komme til at forbinde sig med og modtage beskeder til den person, man kanaliserer til.

Man forholder sig helt objektivt til det, der kommer, og begynder ikke at tolke på det. Man videregiver blot det, man fornemmer og hører, der kommer. Du kan enten bare modtage det, som den åndelige verden el. guddommelige energi ønsker at formidle til dig, for at du kan komme videre i kærlighed til sig selv, eller du kan indgå i en dialog med spørgsmål og svar. Det gælder også her, at der kun kommer det, man er parat til at høre, og alle beskeder og svar er lyse, konstruktive og positive. Formålet er at give dig dybere indsigt og klarhed og hjælpe dig videre på din vej i livet via kærlige og opløftende budskaber.

Du kan enten komme hjem til mig eller få en kanalisering via Skype, Zoom eller Google Meet. Du kan også skrive dine spørgsmål i en mail, hvorefter jeg kanaliserer svarene ned og selvfølgelig også skriver de øvrige beskeder ned, som jeg får til dig, og sender det samlet til dig.

Du kan booke en kanalisering her, ringe til mig på 60353164 eller skrive en mail til mig på marianneparlov@hotmail.com.

Du kan læse mere om priser her.