Meditation

Meditation som intuitivt energiløft og afslapningsmiddel


Photo Klemen Vranker, Unsplash.

Det er rart at meditere, da det virker som et afslapningsmiddel og som middel til at få mere energi og overskud. Samtidig vil du opleve, at du bliver bedre til at koncentrere dig, reagerer mere roligt i stressede og pressede situationer og også sover bedre om natten.

Som Integrated Reiki healer kan man vælge at meditere på traditionel vis uden at involvere den guddommelige åndelige verden, men man kan også vælge at guide stærke, intuitive og energiopløftende meditationer for sig selv og andre. Du lader de guddommelige kærlige lys-energier kanalisere gennem dig og lader dig guide intuitivt af det, som du fornemmer den åndelige verden vil have at du skal opleve, eller du kan guide andre, som du mediterer sammen med, i en intuitiv meditation. Samtidig får du selv en skøn oplevelse, som du mærker lige så meget i kroppen, som hvis det var dig, der sad helt stille og blev guidet af en anden.

Guidede meditationer er dejlige, da man slapper helt af, mens man bare lader sig lede af stemmen fra den, som guider meditationen. Man skal ikke selv tage stilling til noget, men man skal bare følge stemmen og lade sig føre ind i de guddommelige meditative stemninger, følelser og fornemmelser og ikke mindst roen.

Meditationerne er meget positive, afslappende og opløftende oplevelser. De tilstedeværende kommer ud på en smuk kosmisk rejse med de guddommelige energier og vil føle en vidunderlig ro i kroppen og lethed i energierne. Energierne bliver løftet og de fleste vil få en spændende visuel oplevelse. Det vil oftest føles som healing for sjælen at møde, se og mærke de guddommelige energier.

Prøv selv at meditere til en gratis guidet meditation, læs mere om den her.