Healingsterapi

Healingsterapi, en tryg, spirituel og forløsende oplevelse

Sådan foregår en healingsterapi session

En Integrated Reiki healingsterapi session er en dejlig og omsorgsfuld oplevelse. En session starter på den måde, at vi først tager en snak om, hvorfor du er kommet, hvilke oplevelser der har præget dig i dit liv, hvor du er i dit liv lige nu, og hvad det er, du ønsker hjælp til.
jeg starter så med at afbalancere dine energier og sørger for, at du har en god jordforbindelse, før vi går igang med selve healingen. Jeg forklarer undervejs, hvad jeg gør, så du føler dig tryg hele vejen.
Under det meste af healingen vil jeg sidde med hænderne ud for/på dit hjerte. Herfra vil jeg guide dig ned i dit hjerte, hvor du får din egen visuelle/clairvoyante oplevelse af din egen følelsesverden og de negative energier/følelser, som du har brug for at se, føle, mærke fysisk og reagere på, hvorefter de slippes.

Det er en dejlig, forløsende, rolig og tryg oplevelse, og der bliver ikke berørt nogle følelser eller emner, som man ikke er parat til at få healing på.

Det, jeg reelt set gør, er, i samarbejde med dig at bringe fokus på de bevidste og ubevidste begrænsninger, vi pålægger os selv. Snakke om dem samtidig med at de bliver forløst og healet helt eller delvist op. Derved dannes der et fundament for at nå en følelse af indre ro og balance. Samtidig fremmes opmærksomheden på de adfærds- og følelsesmønstre, vi har brug for at komme ud af – så grundlaget for at nyde glæden og kærligheden i livet igen bliver muligt for dig eller blot bliver endnu mere understøttet.

Bagefter er man relativt træt og meget berørt af oplevelsen, som typisk bliver beskrevet som værende “stor”, dejlig, afslappende og kærlig. Nogle beskriver oplevelsen som livstransformerende og endda “vild”, specielt første gang man prøver at være i kontakt med sig selv på et spirituelt niveau. I dagene efter føler man sig fuld af energi og lidt høj på oplevelsen!

Det er klart, at jo mere man er i stand til at give efter og bare være i sine følelser, jo dybere følelsesniveauer kan man nå. Og jo mere fast besluttet man er på, at komme sin stress, indre vrede, sorg, angst og ubalancer til livs, og jo mere vilje og ønske man har om at komme videre med sig selv – jo større mulighed er der for at hjælpe dig, og jo dybere kommer vi ind til kernen af dine følelser, problemer og ubevidste fortrængninger, og får dem forløst.
Jo mere du holder fast i din logik og fornuft og ikke tror på, at alt er muligt, når vi snakker energi – jo mindre modtagelig er du, og jo mere overfladisk bliver healingen. Så det er vigtigt, at du er åben og klar til at tage imod alt det gode og positive, der er i energien til dig.

Se referencer her.

Book en healingsterapi session her eller ring på mob: 6035 3164