Reiki kursus, priser m.m.

Herunder finder du priser på Integrated Reiki kurser samt på de øvrige typer kurser, healings- og kanaliseringssessions.

De er listet i følgende rækkefølge:

 1. Gavekort
 2. Reiki Kursus
 3. Healingsterapi
 4. Healingsterapi via telefon eller online media
 5. Fjernhealing
 6. Stress-af healing
 7. Kanalisering og spirituel rådgivning
 8. Meditationskursus
 9. Privatundervisning
 10. Selvhealingskursus
 11. Børnehealingskursus

Gavekort

Du kan købe et gavekort på præcist det beløb, du ønsker dig. Du kan betale via mobile pay eller bankoverførsel, og så sender jeg det til dig via mail som en pdf fil, hvor jeg indsætter navn på modtageren.

Kontakt mig vedr. køb af gavekort på marianneparlov@hotmail.com eller ring på 60353164.


Reiki Kursus priser og kursusdatoer

Integrated Reiki kurset varer typisk fra fredag kl. 17.00 – 21.00, lørdag kl. 9.00 – 17.30 og søndag kl. 9.00 – 17.30. Du vil blive healer på første kursus og du vil få trænet dine evner som clairvoyant og clairaudiant.

Næste kursus:

Kontakt mig, hvis du er interesseret i et kursus, så finder vi sammen en dato, som kan passe. Er I to til tre, som vil tage kurset sammen, kan vi lave et kursus kun til jer.

Integrated Reiki kursus Pris:

Reiki 1:  2.500,- kr.
Reiki 2:  3.600,- kr.
Reiki 3:  4.800,- kr.

Depositum på 1/3 af beløbet indbetales ved tilmelding og senest 1 mdr. før kursus start. Restbeløbet betales senest 14 dage før dagen for kursusafholdelsen. Ved fortrydelse/afmelding indenfor 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 mdr. før kursusafholdelse tilbagebetales hele beløbet. Ved afmelding efter 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 måned før kursusafholdelse, betales 50% af depositummet tilbage. Herefter kan kurset ikke afmeldes, men man kan deltage i et kursus på et senere tidspunkt inden for de efterfølgende 6 måneder, hvor det allerede betalte depositum selvfølgelig fratrækkes kursusbeløbet. Er der ikke booket et nyt kursus inden for de 6 måneder er pengene tabt.

Læs mere om Integrated Reiki kurserne her

Efterfølgende fælles træningsaftener eller eftermiddage pris kr. 150 pr. person.

Tilmeld dig her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Healingsterapi

Pris: 

En healingsterapi session tager ca. 2 timer og koster 1.200,- kr. første gang og er en kombination af først samtale terapi og derefter healingsterapi.

Efterfølgende healinger koster 950,- kr. og varer ca. 1½ time.

Ved køb af to healinger på én gang (inkl. 1. healing) er prisen kr. 1800,- (besparelse 350,- kr.) med maksimum 14 dage mellem hver healing.

Ved køb af 3 healinger på én gang (inkl. 1. healing) er prisen kr. 2.600,- (besparelse 500,- kr.) og efterfølgende healinger koster 850,- kr. pr. session, med maksimum 14 dage mellem hver healing.

Læs mere om hvordan en healingsterapi session forløber her.

Book en session her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Healingsterapi via telefon eller online forbindelse (Skype, Meet etc.)

En healingsterapi over telefon eller online forbindelse fungerer som en fjernehealing, men med guidning fuldstændig som en almindelig healingssession, som beskrevet her.

Det er vigtigt, at du befinder dig i et roligt rum uden støj i nærheden, så du ikke bliver forstyrret. Du skal ligge ned et sted, hvor du ligger godt, så du kan slappe helt af, og puttet under et tæppe så du kan ligge og føle dig tryg og godt tilpas. Det er også vigtigt, at du har husket at drikke vand i løbet af dagen før healingsterapien, ellers kan du godt få en lille smule hovedpine under healingen.

Ring til mig inden du booker, hvis du er i tvivl om, at dette er det rigtige for dig, hvordan det foregår eller ellers har spørgsmål.

Pris: 

Prisen for 1 1/2 time er 950,- kr. og for 2 timer 1.200,- kr. Der betales via mobile pay inden healingsterapien går i gang.

Book en session her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Fjernhealing

Fjernhealing foregår på distancen, ved at vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg kanaliserer healende energi til dig. Du skal helst sidde eller ligge under relativt rolige forhold, så vil du få mest ud af fjernhealingen.

Pris:

1 times fjernhealing koster 600,- kr. Du kan booke en fjernehealing til dig selv eller til en du kender. Der betales via mobile pay ved booking af fjernhealingen.

Ved køb af 3 fjernhealinger på én gang er prisen kr. 1.500,-.

Læs mere om fjernehealing her.

Book en fjernhealing her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Stress-af healing (m./u. ryg massage)

Er du stresset og trænger du bare til at få lidt “me-time”, stresse af, få omsorg, komme ned i din krop og få jordforbindelse igen, mens jeg healer dig i dejlig ro og fred, uden at du skal tage stilling til noget, eller der forventes noget af dig, så book en blid stress-af healing, hvor jeg tager mig godt af dig.

Stress-af healing kan bookes med eller uden massage (Ryg, skuldre, nakke og ansigt)

Pris:

1 times stress-af healing koster 600,- kr.

Ved køb af 3 stress-af healinger på én gang er prisen kr. 1.500,-.

Book en stress-af healing her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Kanalisering og spirituel rådgivning

Har du svært ved at overskue den situation du står i lige nu privat eller arbejdsmæssigt og har du brug for åndelig vejledning? Ved en kanalisering lukker jeg op for den åndelige verden, så du kan få beskeder og stille spørgsmål til det, som du har behov for at få afklaring omkring i dit liv, arbejde/virksomhed, drømme mv., så du har nemmere ved at få overblik og tage beslutninger.

Pris: Det tager ca. en times tid og koster 600,- kr.

Via email: 1/2 time 300,- kr.

Dette kræver at du skriver dine spørgsmål i en mail til mig, som jeg så kanaliserer på til dig.

Book en kanalisering her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.

Læs mere om Kanalisering og spirituel rådgivning her.


Meditationskursus

Endags kursus – Kurset er af én dags varighed fra kl. 09.00 – 16.00. Vi vil i løbet af dagen komme igennem forskellige former for meditationstyper, som vi vil gennemgå rent teoretisk samt praktisk, lige som vi vil gennemgå teknikker for grounding, energiflow og afbalancering teoretisk og praktisk. Vi vil endvidere på samme vis gennemgå et par meditationsteknikker, som kan hjælpe dig med at skabe den fremtid, du ønsker dig, eller med healing helt ned på celleplan. Du vil få det teoretiske materiale, når kurset er slut, så du selv kan bruge det til undervisning, hvis du ønsker det.
Læs mere om Meditationskurset her.

Kommende Kursus datoer:

Følger snarest

Tilmeld dig her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.

Pris: 950,- kr.

Betaling ved tilmelding. Ved fortrydelse/afmelding indenfor 14 dage efter tilmelding og senest 1 måned før kursusstart tilbage betales det fulde beløb. Ved afmelding efter 14 dage fra tilmeldingsdatoen og senest 1 måned før kursusstart tilbage betales 50% af kursusbeløbet. Efter 1 måned før kursusstart kan kurset ikke afmeldes, men det kan rykkes til en ny dato inden for de kommende 3 måneder. Er der ikke booket et nyt kursus inden for de 3 måneder er pengene tabt.

Træningssessions:

Ved eventuelle efterfølgende trænings aftner (aftales efter behov) koster det ca. 150 kr. pr. person for en fælles 2 timers meditationsaften, hvor vi træner de teknikker, som I ønsker at fokusere på.

Kursusbevis:

Ønsker du et kursusbevis, vil du skulle øve dig i en periode på egen hånd, hvorefter du skal gennemgå en prøve i det teoretiske materiale samt guide to valgfrie meditationstyper. Varighed 2 timer.

Gebyr: 600,- kr.


Meditationsforløb – Dette kursus afvikles over 5 uger, hvor vi mødes i et par timer pr. gang. Her er undervisningen også oplevelsesbaseret og fokuserer på at lære dig de mest basale teknikker til at finde ind til din indre ro og balance og få en god meditationsoplevelse og rutine.
Læs mere om Meditationskurset her.

Pris: 1.200,- kr.

Betaling ved tilmelding. Ved fortrydelse/afmelding indenfor 14 dage efter tilmelding og senest 1 måned før kursusstart tilbage betales det fulde beløb. Ved afmelding efter 14 dage fra tilmeldingsdatoen og senest 1 måned før kursusstart tilbage betales 50% af kursusbeløbet. Efter 1 måned før kursusstart kan kurset ikke afmeldes, men det kan rykkes til en ny dato inden for de kommende 3 måneder. Er der ikke booket et nyt kursus inden for de 3 måneder er pengene tabt.

Kommende Kursus datoer:

Følger snarest…

Tilmeld dig her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Privat undervisning

Ønsker du privatundervisning i meditation, meditativ selvhealing, skabelse af en positiv fremtid, træning i Integrated reiki healing efter at have deltaget i et kursus eller undervisning i – eller bare en snak om forskellige spirituelle emner, så book mig på timebasis. Det kan foregår her hos mig, eller hvis du er dårligt gående, handicappet eller andet, kan det foregå hos dig, men da bliver transport tiden lagt oven i prisen.

Pris: 

Privatundervisning pr. time 700,- kr.

Book privatundervisning her, eller skriv til mig på marianneparlov@hotmail.com eller ring til mig på 6035 3164.


Selvhealingskursus

Kurset varer typisk fra fredag kl. 17.00 – 21.00, lørdag kl. 9.00 – 17.30 og søndag kl. 9.00 – 17.30.

Kurser planlægges i forhold til efterspørgsel.

Pris: 2.500,- kr.

Depositum på 1/3 af beløbet indbetales ved tilmelding og senest 1 mdr. før kursus start. Restbeløbet betales senest 14 dage før dagen for kursusafholdelsen. Ved fortrydelse/afmelding indenfor 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 mdr. før kursusafholdelse tilbagebetales hele beløbet. Ved afmelding efter 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 måned før kursusafholdelse, betales 50% af depositummet tilbage. Herefter kan kurset ikke afmeldes, men man kan deltage i et kursus på et senere tidspunkt inden for de efterfølgende 6 måneder, hvor det allerede betalte depositum selvfølgelig fratrækkes kursusbeløbet. Er der ikke booket et nyt kursus inden for de 6 måneder er pengene tabt.

Læs mere om selvhealingskursus her.


Børnehealingskursus

Kurser planlægges i forhold til efterspørgsel.

Pris: 2.500,- kr.

Depositum på 1/3 af beløbet indbetales ved tilmelding og senest 1 mdr. før kursus start. Restbeløbet betales senest 14 dage før dagen for kursusafholdelsen. Ved fortrydelse/afmelding indenfor 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 mdr. før kursusafholdelse tilbagebetales hele beløbet. Ved afmelding efter 14 dage fra tilmeldingsdatoen og 1 måned før kursusafholdelse, betales 50% af depositummet tilbage. Herefter kan kurset ikke afmeldes, men man kan deltage i et kursus på et senere tidspunkt inden for de efterfølgende 6 måneder, hvor det allerede betalte depositum selvfølgelig fratrækkes kursusbeløbet. Er der ikke booket et nyt kursus inden for de 6 måneder er pengene tabt.

Læs mere om børnehealingskursus her.