Engle

Findes der engle?

Ja, masser af engle, de er overalt omkring os, hvor de trøster, støtter og hjælper os på vores vej frem her i livet på jorden.

Engle består af meget fin energi og har alle hver deres opgave her på jorden. De kommer altid med meget kærlige beskeder og intentioner, hvis du hører noget andet, så er det dit ego som blokerer/støjer, fordi du tvivler på dig selv og dine evner til at opfatte deres budskaber .

Der findes engle i højere energi end andre og derfor også med større mulighed for at gribe ind og hjælpe der, hvor det er nødvendigt i forbindelse med det enkelte menneskes udvikling og mening med deres liv her på jorden.

Du kan altid be’ dine engle eller din skytsengel om hjælp i hverdagen, og er du bange så bed ærkeenglene om hjælp, de er højere og stærkere i deres energi.

Englene kommunikerer med os via vores tanker, følelser, billeder og fornemmelser. Sørg for at være afslappet, i ro med dig selv og groundet og stil så spørgsmål i dine tanker, og lad dine tanker bringe dig svaret fra englene/englen.

Læs her hvordan du grounder dig selv.