Ånder

Findes der ånder?

Ja – naturligvis findes der ånder. Vi består alle sammen af energi, som, når vores hjerte stopper og vores fysiske krop dør, enten kan slippe det lave jordiske energi niveau og stige op og forene sig med højere energier, eller forblive her på dette energi niveau og reelt gå i stå i tid og sted. Hvis ens energi vælger at forblive, vil det være det, man kalder en ånd. Hvis energien stiger op og forener sig med vores sjæl på et højere niveau – gør den det, som vi kalder at gå over i de guddommelige energier. Eller det som nogle vil kalde “komme i himlen”.

Det, der afgør om vores energi stiger op eller forbliver, er, om man er færdig med det liv, man har levet eller mener, at der er noget godt til én på den anden side af dette liv. Hvis man ikke tror, man har opført sig godt nok eller bidraget til sit liv, sin verden med noget godt, så er der mange, der mener, at de ikke fortjener “at komme i himlen”.

Men på den anden side eksisterer der ikke fordømmelse, men kun tilgivelse og forståelse. Man har været på jorden for at lære noget, så det mest afgørende er graden af den forståelse, man har opnået, i den tid man har været her, og det er en helt individuel sag og ens eget ansvar, som man ikke bliver “stillet til ansvar” for.

En anden årsag til at blive kan være et afhængighedsforhold til et rusmiddel, man ikke vil undvære, eller en opfyldelse af følelsen af vrede, misundelse, had, hævn og andre stærke følelser, man ikke kan slippe. Det kan også være for at passe på sine kære, sin ejendom eller andet, som man brat bliver revet bort fra af pludselig sygdom eller ulykke.

Man strander som sagt i tid og sted og kan blive her i mange mange år uden at vide det selv. Det er også det, vi kalder spøgelser. Man kan til enhver tid “gå over”, men gør det typisk først, hvis man instinktivt bliver tiltrukket af høj energi og derved kommer til et sted, hvor der vil være mulighed for at “gå over”, altså hvor energien er høj nok og åbner mulighed for dette. Eller hvis nogen hjælper én over.

Ånder er typisk ikke farlige

Men de repræsenterer en lav energi, som kan give os hovedpine, gøre os trætte og deprimerede, da de “tapper” os for energi – de sænker vores energi. Så vi får følelsen af træthed og uoplagthed og står det på i længere tid, kan man så også få hovedpine og endda ryge ud i en mild form for depression. Så derfor er det bedst ikke at befinde sig i selskab med ånder eller spøgelser for lang tid ad gangen. Hvis det er en meget agressiv ånd, kan den også påvirke én til at blive mere irritabel eller vred, end man normalt ville blive. Hvis det er en misbrugsånd, kan den påvirke én til at få større alkohol trang. Eller en selvdestruktiv og selvmelidende ånd kan påvirke én til at blive mere nedtrykt og få mere ondt af sig selv.

Mærker man en kold, ubehagelig eller tung energi i sin lejlighed et bestemt sted, behøver det ikke være en ånd, men det kan også være et følelsesmæssigt aftryk fra en person, som har haft en stærk følelsesmæssig reaktion på det sted tidligere.

Kan de fjernes?

Ja de fleste ånder og negative energier kan fjernes, uden at man behøver være på stedet. Det gøres via en meditation, hvor man visualiserer stedet, hvor den negative energi befinder sig og på den måde løfter energien og renser lokationen for negativ energi eller sender en ånd videre over på den anden side/op i lyset.

Hvis stedet ligger på en kirkegård, en historisk kampplads/krigsskueplads, et fængsel, en gammel offerplads eller et andet sted som typisk er kendt for at have meget og tung energi, kan det være svært at fjerne den negative energi. Det kan også være svært at fjerne en ånd, som er meget agressiv, er optændt af had og er fast besluttet på at blive, så skal der typisk flere til at løfte energien og klare opgaven.

I enkelte tilfælde vil det ikke kunne lade sig gøre at fjerne energien, hvis der er for høj koncentration af meget negativ energi.